Cursuri 3DS MAX- Vizualizari Arhitecturale

Renderthing sustine in parteneriat cu Atelierele ILBAH, cursul de 3DS MAX – Vizualizari arhitecturale.

Cursul 3D Studio Max – Vizualizari Arhitecturale (Randari Arhitecturale), se adreseaza in special celor pasionati de arhitectura, design de interior, design de obiect, proiectantilor de mobilier si nu numai. La finalul cursului veti dobandi cunostinte solide de 3DS Max in domeniul prezentarilor si vizualizarilor arhitecturale. Impreuna vom incerca sa formam specialisti.

Cursul este sustinut si gandit de echipa Renderthing.

Modulul de Vizualizari Arhitecturale (randari arhitecturale), este gandit special pentru a acoperi toate tehnicile si procedeele necesare pentru sustinerea unei prezentari de arhitectura sau amenajari interioare, la nivel de imagini foto-reale.

Trainerii Renderthing  vor parcurge cu dumneavoastra urmatoarele module:

  • Interfata 3d Studio Max
  • Modelare (bazele modelarii 3d, tehnici de modelare avansata: modelare cu spline-uri, loft, nurbs, polyogon, etc)
  • Texturare ( crearea texturii, aplicarea texturii, materiale de baza, materiale complexe)
  • Modelarea terenului si a anturajului prin diferite procedee
  • Iluminare ( tehnici de iluminare de baza si avansate cu V-ray Light, V-ray Sun, V-ray Skylight, V-ray Dome Light, Photometric Lighting, etc)
  • Randare si tehnici de randare foto-reala (obtinerea calitatii dorite a imaginii si setarea corecta a motorului de randare V-ray, pentru optimizarea timpului de calcul, in functie de fiecare tip de scena)

Important! Participantii la curs trebuie sa vina cu propriul laptop si programul instalat. Nu punem la dispozitie software sau calculatoare.

Mai multe informatii despre cursul de 3DS MAX-Vizualizari Arhitecturale (Cost, Durata, Modalitati de inscriere si conditii de acces) puteti accesa aici:  Cursuri 3DS MAX – Vizualizari Arhitecturale