Despre noi

Bine ai venit pe site-ul nostru!

Renderthing este studioul tau de creatie la care poti apela cu cea mai incredere. Suntem o echipa dedicata, cu foarte multa experienta si te putem ajuta fie ca ai nevoie de servicii de design interior (concept de amenajari interioare) sau de servicii 3d (randari 3d / animatii Рprezentari de exceptie ale lucrarilor de arhitectura/design interior)

Te invitam sa vizualizezi portofoliul de lucrari pentru a ne cunoaste mai bine! Click pe link

Scurt istoric

Conceptul Renderthing a luat nastere in anul 2008, devenind intr-un timp foarte scurt studioul de top din Romania specializat pe randari 3d si vizualizari arhitecturale. Lucrarile si imaginile realizate de Renderthing s-au caracterizat dintotdeauna prin fotorealism si atentie la detalii.

Echipa noastra de arhitecti, designeri si experti graficieni, reuseste sa transpuna conceptul oricarui proiect (arhitectura, design interior, design de produs) in randari 3d si imagini fotoreale ce ajuta la o mai buna intelegere a obiectivului fie ca este vorba despre design-ul unui spatiu, arhitectura unei case sau prezentarea unui produs sau ansamblu.

Portofoliul foarte variat in domeniul servicilor 3d (randari si vizualizari arhitecturale) garanteaza gama larga de servicii dar si calitatea furnizata de Renderthing.

In anul 2011, Renderthing a inaugurat divizia de Arhitectura si Design Interior. De-a lungul timpului inputul creativ al arhitectilor si designerilor nostri a inceput sa fie din ce in ce mai solicitat in cadrul proiectelor.

Ca urmare, lansarea serviciul de Design Interior si Arhitectura a venit ca o etapa necesara si ca un pas firesc in evolutia Renderthing, largind astfel plaja de servicii oferite. In acest context, designerii Renderthing iti pot oferi proiecte complete de design interior si arhitectura (releveu, propuneri de partiu, concept, randari si vizualizari 3d ale conceptului, planuri executie -stereotomii, elevatii si sectiuni, detalii mobilier-, propuneri mobilier si furnizori, urmarirea executiei si implementarii proiectelor).

Renderthing a devenit astfel un concept modern ce se traduce prin dorinta de a oferi clientilor mai mult decat servicii de arhitectura si design interior, ci un concept complex, integrat, incepand inca din faza de prezentare a proiectului si pana la implementarea acestuia.

Puteti apela la serviciile noastre fie ca acestea reprezinta designul interior al unui spatiu sau imobil , randari 3d si animatii , promovarea unui produs sau ansamblu rezidential.